Onderstaand zie je welke wordpress website pakketten we aanbieden. Je kunt geheel vrijblijvend meer informatie aavragen. We nemen dan contact met je op om je exacte wensen door te spreken en afspraken te maken.

Lees hier welk pakket voor jou de beste keuze is.

[table id=1 /]

Kies het pakket dat het beste bij je past. In het bestel/aanvraag formulier kun je ook evt. extra wensen aangeven. We nemen contact met je op om je wensen te bespreken en af te stemmen.

Welk pakket is geschikt voor mij?

Basispakket

Dit pakket is geschikt voor iedereen die gelijk wil beginnen met het opzetten van een eigen website. Met dit pakket kun je zelf je hele website opzetten en inrichten. De basis (technische) stappen zijn voor je gezet.

Standaardpakket

Dit pakket is geschikt voor iedereen die de basis goed wil hebben en een goed ingestelde website wil hebben. Je website is online en vindbaar, je pagina’s zijn gevuld en het contact formulier is opgezet. Je kunt zelf nog verder gaan fine tunen en pagina’s bewerken of aanmaken. Je kunt ook zelf je SEO termen gaan invullen.

Pluspakket

Voor iedereen die een goed ingerichte website wil hebben en er verder geen tijd in wil steken. De website is zoekmachine vriendelijk ingericht, de teksten en plaatjes zijn geplaatst en de social media integratie is klaar, dus een kant en klare website waar je direct je bezoekers mee kunt overtuigen.

Support

Bij alle pakketten zit een bepaalde tijd die je voor support/vragen/advies kunt inzetten. We lichten graag toe hoe je wordpress kunt gebruiken en kunnen je ook adviseren over bijvoorbeeld online marketing mocht je dat liever willen. We vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt en dat we je goed voorlichten over het gebruik van je website.

Extra/maatwerk

Heb je een vraag of een verzoek of een feature die je graag in je website wilt hebben? Of wil je online marketing advies of support om bijvoorbeeld iets in wordpress te wijzigen? Dan kun je bij ons een abonnement nemen of een enkel uur met ons contact hebben. We helpen je graag verder je doelen te bereiken.

Ook is het mogelijk om samen een wordpress website te bouwen. Hierin gaan we samen vanaf het begin de website bouwen.

Hosting en domeinnaam

Bij elk van de pakketten heb je hosting (de server harde schijf waar je website op staat) en een domeinnaam nodig. Deze zijn niet inbegrepen in de pakketten en kun je zelf alvast aanschaffen. We maken gebruik van de gegevens van de hostingpartij om je website op te zetten en zorgen dat het technisch in orde is.

Tip: Via Yourhosting krijg je een gratis domeinnaam bij je hostingpakket. Daarnaast heeft het bedrijf een gratis helpdesk. Klik hier om naar yourhosting te gaan.