Online marketing wordt ingezet om het rendement uit je website te verbeteren. We beoordelen hoe je website op het moment presteert en passen een combinatie van de volgende mogelijkheden toe om je rendement te maximaliseren.

Wil je weten wat we voor je kunnen doen? Vraag direct de vrijblijvende analyse aan.

  •  Google analytics. We interpreteren de gegevens van je website. Hoe gedragen bezoekers zich en waarom behalen ze wel/niet dat belangrijke doel. Ook kunnn we doelen opstellen en rapporten
  • Google adwords. We zetten betaalde campagnes voor je op zodat je direct op de juist zoekwoorden gevonden wordt. Daarnaast koppelen we dit aan google analytics en houden we de conversie bij (van bezoek naar doel)
  • Online verdienpotentieel. Vaak zijn er mogelijkheden die niet worden gebruikt om meer te verdienen met een website. Hierbij kunnen we denken aan het optimaliseren van de structuur en/of pagina’s of het toepassen van verdienmodellen.
  • Affiliate marketing. Dit is een vorm waarbij je als adverteerder alleen betaalt als ereen product wordt afgenomen. Of als publisher (bijv. een vergelijkingswebsite) alleen inkomsten hebtals er een product wordt afgenomen. Een van de grootste partijen hierin is TradeTracker. We hebben contact met de grootste netwerken waarin mee dan 10.000 adverteerders en publishers zijn opgenomen.
  • Conversie verbeteren. Elke website heeft een doel (contact aanvragen, bepaalde pagina bezoeken, product afnemen etc.) We beoordelen de website dmv. verschillende technieken zodat we kunne zien waarom bezoekers een doel wel of niet behalen. Ook geven we aan hoe je dit kunt verbeteren.
  • Social media. De inzet van social media netwerken als twitter, google plus, facebook, linkedin en youtube
  • Zoekmachine optimalisatie. Dit is een belangrijke manier om meer bezoekers naar je website te trekken. We weten wat je moet doen om goed gevonden te worden en kijken voor jouw situatie hoe je dit het beste kunt aanpakken.

We helpen je graag verder:

1. Vraag een vrijblijvende analyse aan

2. Neem contact met ons op.