Professionele websites

Websites die u wél rendement opleveren

Ben je op zoek naar een website die er goed uitziet én waar een plan, routing en gedachte achter zit? Dan ben je bij Websitecentraal aan het goede adres. Gevestigd als website bouwer in Hoorn bedienen we al meer dan 5 jaar allerlei typen klanten. We onderscheiden ons doordat we verder kijken dan het bouwen van een website. Namelijk wat u met de site wilt bereiken.

 

Wordpress websites

Wij werken uitsluitend met WordPress, omdat WordPress een systeem is dat gemakkelijk door zoekmachines geïndexeerd kan worden én door u als gebruiker kan worden bijgehouden. Goed schaalbaar op mobiele telefoons en goed vindbaar in Google? Voor ons is dat vanzelfsprekend.

1

Úw doelen centraal

Wilt u aanvragen en leads voor uw bedrijf genereren, naamsbekendheid of uw website als visitekaartje professioneel laten ogen? Wij stellen een plan op om dit voor u te bereiken.

Online Marketing

Het bouwen van een website is het startpunt van de reis. Wij weten exact hoe we uw website moeten positioneren om meer leads en klanten te trekken. Denk aan Social Media, Google Adwords, Nieuwsbrieven en Zoekmachine optimalisatie.

Prijzen laten bouwen website


Wat kost het om een website te laten bouwen? En wat levert een goed ingerichte website u op? Om u een indicatie te geven ziet u hieronder een aantal van onze pakketten.

Prijzen van bovengenoemde pakketten zijn exclusief hosting en onderhoudscontract. Een onderhoudscontract om uw website te updaten is er al voor €20 ex. BTW per maand. We informeren u graag over de mogelijkheden. Hosting bij uw huidige provider houden of het verbeteren van uw huidige website behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen

4 + 11 =